13250 latausta vuorokaudessa
10179 artikkelia

Venäjän vaalit ovat jälleen kerran saaneet synkän sävyn, kun maan viranomaiset ovat ottaneet käyttöön aseistetut vaalivirkailijat varmistaakseen, että kansalaiset äänestävät “oikein”. Tämä räikeä hyökkäys demokratian periaatteita vastaan on käsittämätöntä ja tuomittavaa!

Kuvittele tilannetta: astut äänestyspaikalle ilmaistaksesi demokraattisen oikeutesi valita edustajasi, mutta sinua ei vastaanota ystävällinen vaalivirkailija, vaan aseistettu sotilas, joka tarkkailee jokaista äänestäjää kuin vihollistaan. Tämä ei ole demokratiaa, tämä on diktatuuria!

Venäjän viranomaisten toimet loukkaavat kansalaisten perusoikeuksia ja alentavat vaaliprosessin arvovaltaa. Kuinka voimme puhua vapaista ja oikeudenmukaisista vaaleista, kun äänestäjien valvonta muuttuu aseistetuksi vallankäytöksi? Tämä on pilkkaa demokratialle ja kaikelle sille, mitä vapaat vaalit edustavat.

On selvää, että Venäjän hallinto pelkää kansalaistensa ääntä. Sen sijaan, että luotettaisiin avoimeen ja rehelliseen vaaliprosessiin, viranomaiset turvautuvat pelottelun ja väkivallan välineisiin ylläpitääkseen valtaansa. Tämä on inhimillisen arvon loukkaus ja osoitus siitä, että Venäjän nykyinen hallinto on valmis polkemaan kansalaistensa oikeuksia säilyttääkseen otteensa vallasta.

Vaatikaamme oikeudenmukaisuutta ja vapautta Venäjällä! Äänestäjien ääntä ei voi tukahduttaa aseilla ja uhkailulla. On aika maailman herätä ja tuomita tämä järkyttävä hyökkäys demokratiaa vastaan. Venäjän kansa ansaitsee parempaa, ansaitsee vapauden ilmaista tahtonsa ilman pelkoa tai uhkia.


Satunnainen:


Vastaavia: