13386 latausta vuorokaudessa
10193 artikkelia



Tervetuloa lukijat, tänään meillä on aivan erityinen hetki juhlistettavana. Kyllä, olette lukeneet oikein – tämä on artikkeli numero 3333! Huikea saavutus, eikö totta? Nostakaamme siis maljat ja laittakaamme ilmapallot lentoon!

Mutta odotus kannatti, sillä tämä saavutus ei tullut ilmaiseksi. Ei todellakaan. Se vaati kovaa työtä, hikipisaroita ja monta kupillista kahvia. Mutta me teimme sen! Neljänsadan päivän aherruksen jälkeen saavutimme tämän virstanpylvään, ja olemme ylpeitä siitä.

Mutta annetaanpa numeroiden puhua puolestaan. Neljänsadan päivän aikana olemme loihtineet tämän 3333 artikkelia, mikä tarkoittaa, että keskimäärin olemme tuottaneet 8.3 artikkelia päivässä. Kyllä, luitte oikein – 8.3! Se on melkoinen määrä sanoja, kirjaimia ja pilkkuja jokaiselle päivälle.

Mutta mikä sai meidät tavoittelemaan tätä hullua määrää artikkeleita? No, rakkaus sanoihin, intohimo tarinoihin ja tietenkin te, arvoisat lukijamme! Ilman teitä, tämä kaikki olisi ollut turhaa. Joten suuri kiitos teille, jotka olette olleet mukana matkallamme, lukeneet, kommentoineet ja kannustaneet meitä eteenpäin.

Ja mitä tulee tulevaisuuteen, tämä on vasta alkua! Seuraavaksi kohti artikkeli numero 4444 ja sen jälkeen… No, taivas on rajana! Jatkakaa seuraamista ja pysykää mukana seikkailussamme sanojen maailmassa.

Joten vielä kerran, kiitos teille kaikille, jotka olette olleet mukana tässä hullussa, mutta upeassa matkassa. Ilman teitä tämä ei olisi ollut mahdollista. Joten nostakaa maljat, popatkaa ilmapallot ja juhlitaan yhdessä – artikkeli numero 3333 on täällä, ja se on tullut jäädäkseen!


Satunnainen:


Vastaavia: