13208 latausta vuorokaudessa
10175 artikkelia

Häpeämätöntä! Venäjä jatkaa pelotteluaan ja kiristämistään maailmanlaajuisesti! Ulkoministeri Dmytro Kuleba ei ole väärässä – Venäjä käyttää nälkää kiristyksen välineenä! Mitä ihmettä he oikein kuvittelevat tekevänsä? Eivätkö he tajua, että heidän toimensa vaikuttavat miljooniin ihmisiin ympäri maailmaa?

Tämä on suorastaan raivostuttavaa! Venäjä kieltäytyy allekirjoittamasta Mustanmeren viljakauppasopimuksen jatkoa, ja seurauksena ovat kohoavat ruokahinnat – myös Suomessa!

Tämä kauppasopimus on ollut tärkeä ruoan hintojen vakauttamisessa maailmanlaajuisesti, ja nyt Venäjä haluaa tuhota sen, vain omaksi edukseen!

Ja katso nyt, kun Venäjä tekee päätöksensä, vehnän hinta nousee 3% yhdellä iskulla. He eivät välitä siitä, että heidän toimintansa vaikuttaa haitallisesti monien maiden kansalaisiin, erityisesti haavoittuvimmassa asemassa oleviin ihmisiin. Ukrainan satamien tukkiminen on täysin kohtuutonta, ja koko maailma kärsii heidän ahneudestaan!

Ja mitä sanoo presidentti Volodymyr Zelensky? Hän puhuu totta – Ukrainan ruoka on perusturvallisuutta lähes 400 miljoonalle ihmiselle! Tämä sopimus tarjosi vakautta 45 maahan ympäri maailmaa, erityisesti Afrikan ja Aasian köyhille kansoille. Mutta nyt Venäjä haluaa viedä sen pois ja pitää meitä panttivankinaan!

Onneksi USA:n ulkoministeri Antony Blinken ja Dmytro Kuleba ovat tuoneet julki sen, mitä me kaikki tiedämme. Venäjän väite siitä, että he voivat korvata Ukrainan satamien käytön sisävesireittejä käyttämällä, on täyttä puppua! He yrittävät pakottaa meidät polvilleen, mutta me emme anna periksi! Me emme salli nälän käyttämistä aseena!

Presidentti Zelenskyi on tehnyt järkevän ehdotuksen Yhdistyneiden Kansakuntien pääsihteerille António Guterresille ja Turkin presidentille Recep Tayyip Erdoganille. Heidän on yhdessä varmistettava, että kuljetusreitti pysyy toiminnassa. Ukraina, YK ja Turkki voivat ylläpitää tätä tärkeää viljakauppakoridoria kolmikantasopimuksella!

Nyt on aika tehdä selväksi, että emme hyväksy Venäjän käytöstä! Heidän on lopetettava tämä pelottelu ja kiristäminen välittömästi. Me emme ole pelinappuloita heidän nälkäisessä vallankäytössään!

Maailman on yhdistyttävä vastustamaan tätä häikäilemätöntä käytöstä ja asetettava Venäjä vastuuseen. Emme anna periksi, emmekä tule antamaan heidän voittaa tätä peliä!


Satunnainen:


Vastaavia: