13338 latausta vuorokaudessa
10191 artikkelia

Mitä ihmettä hallitus oikein puuhaa? Suomalaiset huutavat neuvottelujen perään, mutta hallitus tuntuu olevan täysin kuuro kansan äänelle! Eikö heitä kiinnosta, mitä kansa haluaa vai onko heidän oma agenda niin tärkeä, että kansan tahto heitetään romukoppaan?

Todellisuus on karu: vaikka peräti 80 prosenttia suomalaisista on vahvasti sitä mieltä, että hallituksen tulisi neuvotella, niin hallituspuolueet istuvat omassa kuplassaan ja päättävät asioista kuin diktaattorit! Heidän yksipuolinen linjansa tulee olemaan Suomen tulevien ongelmien pääsyyllinen.

Onko heillä edes aavistustakaan siitä, mitä kansa oikeasti tarvitsee? Onko heillä rehellisesti sanottuna mitään yhteyttä siihen todellisuuteen, jossa me täällä tavalliset kansalaiset elämme? Näyttää siltä, että heidän kullatussa tornissaan ei kuulu kansan hätähuutoja eikä toiveita.

Hallitus, herätkää jo! Ette ole siellä päättämässä vain omista asioistanne, vaan meidän kaikkien tulevaisuudesta. On korkea aika alkaa kuuntelemaan kansaa, sillä muuten tulette kohtaamaan kansan vihan ja pettymyksen rajuina aaltoina. Suomi tarvitsee johtajia, jotka välittävät kansastaan eivätkä sulkeudu omiin kupliinsa!


Satunnainen:


Vastaavia: