13526 latausta vuorokaudessa
10219 artikkelia

Venäjän oikeusjärjestelmä on täysi farssi! Kuulitte oikein, täysi farssi! Kuinka on mahdollista, että venäläinen opiskelija sai kymmenen päivän vankeustuomion pelkästään wifi-verkon nimen takia? Mitä hullua maailmaa me oikein elämme?

Tämä nuori opiskelija uskalsi nimetä wifi-reitittimensä ukrainamyönteisellä motolla, ja mitä hän saa kiitokseksi? Ei mitään muuta kuin vankeustuomion! Onko tämä järkevää? Eikö Venäjän oikeusjärjestelmän pitäisi keskittyä todellisiin rikoksiin eikä tällaiseen hölynpölyyn?

Moskovan tuomioistuin on täysin menettänyt järkensä! He tuomitsivat yliopisto-opiskelijan kymmeneksi päiväksi vankeuteen pelkästään siksi, että hänellä oli wifi-verkko nimeltä “Slava Ukraini!” eli kunnia Ukrainalle. Missä on sananvapaus? Missä on oikeudenmukaisuus?

Ja mikä tämä syytös äärijärjestöjen tunnusten jakamisesta oikein on? Tämä opiskelija ei ole mikään terroristi tai äärijärjestön jäsen, hän vain ilmaisi tukensa Ukrainalle. Onko tämä nyt uusi normaali Venäjällä, että ihmisiä pidätetään ja tuomitaan pelkästään mielipiteidensä takia?

Kuka hyötyy tästä? Ei varmasti Venäjä eikä sen kansa. Tämä vain osoittaa, miten mätä venäläinen oikeusjärjestelmä todella on. Ja miten Venäjällä on yhä keskiaikaisia lakeja, jotka estävät ihmisiä ilmaisemasta mielipiteitään vapaasti.

Ukrainan tukeminen ei ole Venäjällä sallittua? Mitä tämä on, diktatuuri? Ja sitten vielä, että Ukrainan ja Venäjän välillä käytyä sotaa kutsutaan “erityisoperaatioksi”? Kuka heitä oikein huijaa?

Tämä on häpeällistä, tämä on naurettavaa, ja ennen kaikkea tämä on pelottavaa. Jos Venäjä voi tuomita ihmisiä näin naurettavista syistä, niin kuka tahansa meistä voi olla seuraava uhri. On aika herätä ja taistella oikeudenmukaisuuden puolesta, ennen kuin on liian myöhäistä.


Satunnainen:


Vastaavia: