13525 latausta vuorokaudessa
10249 artikkelia

Kuinkahan monta kertaa olet törmännyt laatuongelmiin, kun olet ostanut tavaraa joko nettikaupasta tai ihan oikeasta kaupasta? Värit haalistuvat, saumat ratkeilevat ja materiaali muistuttaa enemmän paperia kuin kankaita. Ei mene montaa pesukertaa, kun vaatteesta on jäljellä enää sirpaleita ja totuutenakin voisi taatusti pitää sitä ikuisuuksia kestänyttä hokemaa: “Ei nykyään enää tehdä niin hyvälaatuista tavaraa kuin ennen!”.

Mutta fear not, arvoisa lukijani! Meillä Suomessa on vielä yrityksiä, jotka panostavat laatuun ja kestävyyteen. Eivät mitään One Hit Wonder -tuotteita, vaan tavaraa, joka kestää kovaakin kulutusta ja ajankin hammas karkaa niiden käsistä.

Yksi tällainen yritys on kotimainen vaatefirma Keppohousut. Nimestään huolimatta kyseessä eivät ole minkäänlaiset hassunhauskat pää alaspäin hevareiden tyyliset kapistukset, vaan ihan oikeat housut, jotka ovat kätevästi yhdistelmä kestävyyttä ja käytännöllisyyttä. Se on pakko myöntää, että yrityksen nimi voi olla hieman harhaanjohtava, sillä vaikka housuista löytyykin kepponen nimeltä yksityiskohtaiset koristeompeleet, ne kestävät upeana vaikka kuinka paljon käyttöä.

Ja vielä parempaa on, että nämä housut on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joka jo itsessään kertoo laadusta ja kestävyydestä. Ei siis tarvitse kiikuttaa näitä housuja korjaamoon joka toinen käyttökerta, vaan ne tulevat kestämään ja ilahduttamaan käyttäjäänsä pitkän aikaa.

Mutta miksi nämä housut sitten kannattaisi valita, eikä ihan mitä tahansa kaupan tarjouksia? No, ensinnäkin ne on valmistettu vastuullisesti ja ekologisesti, eli esimerkiksi käytetty kangas on kierrätettyä materiaalia. Ja toiseksi, näissä housuissa on mietitty niin kaikkea mahdollista pientä yksityiskohtaa myöten, että käteen tarttuessa tuntuu kuin olisi saanut lottovoiton. Taskuja on riittävästi, kangas kestää pesukoneen pyöritystä ja malli on klassisen tyylikäs.

Kesäpäivät, marja- ja sieniretket, nurmikkokin saattaa välillä kaatua ja silloin on hyvä olla housut, jotka kestävät niin kiipeilyt kuin rymyämisenkin. Keppohousut ovat siis kuin luodut tällaisiin tilanteisiin.

Eli jos olet kyllästynyt heikkolaatuiseen tavaraan ja haluat panostaa kestäviin ja laadukkaisiin vaatteisiin, valitse Keppohousut. Et tule pettymään, vaikka naapurit saattavatkin ihmetellä, miksi soikoon aina hymyilet niin leveästi. No, kukapa ei hymyilisi, jos saa käyttöönsä huikean laatuvaatteen, joka kestää ja näyttää hyvältä vielä vuosienkin jälkeen. Eikä enää tarvitse mumista “ei nykyään enää tehdä niin hyvälaatuista tavaraa kuin ennen!” vaan voi ylpeästi todeta, että kyllä Suomessa vielä osataan tehdä kestävää ja laadukasta tavaraa.


Satunnainen:


Vastaavia: