13506 latausta vuorokaudessa
10211 artikkelia

“Öljyhyvästi! Novorossijskin satamassa Mustanmeren rannalla on käynnissä tuli-esitys, kun öljyvarasto päätti heittää liekit korkealle ilmaan. Venäläiset mediat pitävät palavaa spektaakkelia nyt kuumimpana hittinä.

Sosiaalinen media on täyttynyt liekehtivistä kuvista ja videoista, kuin suoraan Hollywoodin suurimmista toimintaelokuvista. Koko näytös on niin valloittava, että jopa palomiehet saattavat unohtaa sammutusletkunsa ja ottaa esiin popcornin.

Palon syy on kuitenkin yhä mysteeri, kuin kadonneet sukat pesukoneessa. Jotkut huhut kertovat, että öljyvarasto sai tarpeekseen paikallaan kökkimisestä ja päätti lähteä lentoon. Toiset taas väittävät, että paikalliset merimiehet yrittivät grillata eväitään aurinkoisella rannalla ja tilanne riistäytyi käsistä – tuli kun päätti liittyä herkutteluun.

Tulen arvellaan levinneen noin 1 300 neliömetrin alueelle, kuin villi huhumylly somessa. Ria Novosti kertoo, että palon keskellä olevat puiset kuormalavat ovat kuin tulen polttamia tikkuja, jotka ovat saaneet tarpeekseen tylsästä olotilastaan.

Koko Novorossijskin sataman meno on ollut kuin toimintaelokuvien kokoelma. Liekit leimuavat, alukset taistelevat ja droonit lentävät ilmassa kuin joulupukin porot. Voi vain arvailla, mikä on seuraava kohokohta tässä kuumassa draamassa – ehkäpä tanssiesitys merirosvoteemalla vai ehkä öljyvarasto päättää toimia tulisena rakettina ja lentää kohti tähtiä.

Pysy kanavalla!”


Satunnainen:


Vastaavia: