13511 latausta vuorokaudessa
10214 artikkelia

Hyvät lukijat, tulevana päivänä tarjoan teille viisaita neuvoja kommellusten ja temppujen välttämiseen. Te tiedätte varmasti sen tunteen, kun elämä tuntuu heittävän meille kuuluisan kurvin kautta. Jotkut meistä kykenevät nauramaan tilanteelle, toiset taas ottavat tilanteen vakavasti ja alkavat vimmatusti etsimään ratkaisua. Tämä artikkeli on juuri teille, jotka haluatte hoitaa kommellukset huumorin ja tehokkuuden kautta.

Ensimmäinen temppu on tietysti pysyä rauhallisena. Juuri silloin, kun eteen tulee tiukka paikka, on tärkeää säilyttää maltti ja punnita vaihtoehtoja. Me suomalaiset tunnetaan hiljaisina ja rauhallisina, joten tässä meillä on etulyöntiasema moneen muuhun kansaan verrattuna.

Toinen temppu on yrittää löytää huumoria tilanteesta. Nauru on paras lääke, myös kommellusten kohdalla. Vaikka tilanne olisikin vakava, asenne voi muuttua huomattavasti paremmaksi jos osaa nauraa itselleen tai tilanteelle. Kokeilkaa vaikka vaivalloisesti yrittäessänne avata purkkaa huomatessanne, että olette unohtaneet sen lentokoneeseen ja se on jossain jalkojenne alla. Tilanne saattaa ärsyttää, mutta jos keksitte kuvitteellisen syytöksen itsellenne “no jopas olet hyvä”, tilanteesta saattaa tulla paljon hauskempi.

Kolmas temppu on jatkaa eteenpäin ja unohtaa tilanne mahdollisimman nopeasti. On turha rypistellä menneiden virheiden tähden. Menneet on mennyttä ja niitä ei saa takaisin. Paras tapa on ottaa tilanteesta opiksi ja jatkaa eteenpäin. Temppu onkin siis unohtaa epäonnistumiset ja suunnata katse eteenpäin kohti uusia seikkailuja.

Neljäs temppu, joka on myös ehkä tärkein, on hankkia hyviä ystäviä. Ystävät ovat parhaita tukipilareitamme, jotka auttavat meitä kommellusten kohdatessa. He ovat myös usein niitä, jotka saavat meidät naurahtamaan vaikeissakin tilanteissa ja auttavat meitä löytämään ratkaisuja. Ei ole mitään väärää siinä, että turvaudumme muiden apuun ja tukeen. Jotkut tilanteet voivat vaatia myös ulkopuolista näkökulmaa ja apua.

Viimeinen temppu on oppia nauttimaan elämästä ja sen pienistä kommelluksista. Elämä olisi tylsää, jos kaikki menisi aina täydellisesti. Kommellukset ovat osa elämää ja niistä selviäminen tekee meistä vahvempia ja ehkä myös hieman astetta hauskempia.

Hyvät lukijat, toivottavasti näistä vinkeistä oli teille hyötyä ja voitte välttää tulevia temppuja ja kommelluksia. Muistakaa pitää huumori mukana matkassa ja yrittää pysyä rauhallisena. Kuten sanotaan, “mitään ei kannata ottaa liian vakavasti, sillä et kuitenkaan selviä hengissä”. Nauttikaa elämän kommelluksista ja muistakaa nauraa itsellenne sekä muiden mokille!


Satunnainen:


Vastaavia: