12181 latausta vuorokaudessa
10021 artikkelia

Alueen hallinto on avannut toisen #moduulikaupungin, joka tarjoaa tilapäistä #majoitusta kodittomiksi jääneille ihmisille. Asunto koostuu kolmesta osasta – olohuone, kylpyhuone, keittiö. Lisäksi jokaisessa asunnossa on oma pesukone.

Moduulikaupunki on suunniteltu niin, että se sisältää kaiken tarvittavan, jotta ihmiset voivat elää siellä mukavasti. Jokaisessa moduulissa on kodinkoneet, huonekalut, astiat ja muut välttämättömät tavarat valmiina. Energianlähteenä on myös 220 voltin generaattori sähkökatkojen varalle. Tämä tarkoittaa sitä, että ihmiset voivat elää mukavasti ja turvallisesti, vaikka sähkökatkoja tulisi Venäjän raukkamaisten #pommitusten aikana.

Modulaarisessa kaupungissa voi majoittua 252 henkilöä samanaikaisesti, mikä on erittäin tärkeää, koska alueella on paljon ihmisiä, jotka tarvitsevat tällaista majoitusta. Tämä on jo 16. tällainen rakennus Kiovan alueella, ja se avattiin Puolan hallituksen tuella. #Puola onkin näyttänyt vahvaa solidaarisuutta ja tukea #Ukrainan kansalle sodan aikana ja tämä moduulikaupunki on yksi osoitus siitä.


Satunnainen:


Vastaavia: