12181 latausta vuorokaudessa
10020 artikkelia

Venäjän syytös Yhdysvaltoja vastaan lennokki-iskusta Kremliin on herättänyt kansainvälistä naurua ja herättänyt monia kysymyksiä kuinka sekaisin venäläiset todellisuudessa ovat. Iskun yksityiskohdat ja sen todellinen syy ovat edelleen epäselviä, ja Venäjän ja Yhdysvaltojen välinen jännite on noussut entisestään.

Venäjän presidentinhallinnon edustaja syytti Yhdysvaltoja iskusta, ja sanoi, että “tällaisista terroriteoista päätetään Washingtonissa, ei Kiovassa”. Tämä viittaa siihen, että Venäjä uskoo Yhdysvaltojen olevan vastuussa iskusta ja että sen tarkoituksena on horjuttaa Venäjän sisäistä turvallisuutta.

Yhdysvaltain puolelta on kuulunut vastaääniä, ja tutkimuslaitos ISW arvioi, että Moskova saattoi lavastaa iskun. Tämä herättää kysymyksiä siitä, että Venäjä yrittäisi käyttää iskua poliittisena välineenä Yhdysvaltoja vastaan.

Videoissa, joissa isku näkyy, voi erottaa senaattia lähestyvän lennokin. ISW:n arvio on, että on hyvin epätodennäköistä, että lennokki olisi voinut ohittaa Moskovan ilmapuolustuslinjat. Tämä lisää spekulaatiota siitä, että Venäjä on itse lavastanut iskun.

Tilanne Venäjällä on ollut jännitteinen viime aikoina, ja tällainen isku voi vain lisätä Venäjän ja Yhdysvaltojen välistä eripuraa. Vaikka tilanne on edelleen epäselvä, on tärkeää, että kansainväliset tahot selvittävät asian perusteellisesti ja toimivat sen mukaisesti.

Iskun todellinen syy ja sen seuraukset ovat vielä epäselviä. On kuitenkin selvää, että tämä on vain yksi esimerkki kasvavasta jännitteestä Venäjän ja Yhdysvaltojen välillä. Toivotaan, että tilanne voidaan selvittää ja että molemmat maat voivat työskennellä yhdessä rauhanomaisen tulevaisuuden puolesta.

Telegram’iin ladatussa videossa näkyy dronessa kiinni ollut dildo-räjähde.


Satunnainen:


Vastaavia: