12170 latausta vuorokaudessa
10016 artikkelia

Uskovainen vs. Ateisti: Taikausko ja Järkiperäisyys.

Elämässä on monia suuria kysymyksiä. Kuten se, kuinka monta pipoa yksi ihminen voi kadottaa yhtenä talvena tai kuinka monta kertaa viikossa voit syödä pizzaa ilman syyllisyydentunnetta. Mutta yksi suurimmista kysymyksistä on: Mikä ero on uskovaisella ja ateistilla?

Uskovainen: Taikausko on minun kotini

Uskovainen on kuin se henkilö, joka antaa taikauskolle vihreän valon. He ovat valmiita heittämään järjen nurkkaan, kun uskonnolliset kysymykset tulevat esiin. Uskovainen rukoilee, osallistuu kirkonmenoihin ja pyytää jumalolentoja auttamaan eri tilanteissa. Kun järki on sammutettu, mielen sopukoissa asustavat satuolennot ja ihmeelliset tarinat.

Ateisti: Tervetuloa rationaaliseen ajatteluun

Sitten meillä on ateisti. Ateistin maailma on kuin satujen paikkausompelijan vastakohta. Siellä ei ole sijaa uskonnoille eikä jumalille. Sen sijaan jumalien paikalla loistaa rationaalinen ajattelu. Ateisti ei ole valmis heittämään järkeään romukoppaan uskomusten vuoksi. He haluavat näyttöä, tieteellisiä faktoja ja logiikkaa. Joten jumalolentojen sijaan heidän mielissään pyörii kriittinen ajattelu ja skeptisyys.

Loppusanat: Uskovaiset ja ateistit yhdessä maailmassa

Joten, mikä on lopputulos tässä suuressa uskovaisen vs. ateistin taistossa? Ehkä ei olekaan niin suuri ero kuin voisi kuvitella. Uskovaiset ja ateistit voivat elää rinnakkain maailmassa, jossa he voivat kunnioittaa toistensa näkemyksiä. Ja loppujen lopuksi, me kaikki jaamme tämän ainoan planeetan, joten ehkä meidän pitäisi keskittyä siihen yhteiseen pizzan syömiseen ja pipojen kadottamiseen – taikauskoisia ja järkeviä yhdessä!

Joten, kumpaan leiriin sinä kuulut?


Satunnainen:


Vastaavia: