12181 latausta vuorokaudessa
10020 artikkelia

Kuinka röyhkeää ja tekopyhää toimintaa! Venäjän viranomaiset ilmoittivat perjantaina, että “ukrainalainen drooni” olisi iskenyt Kurtshatovin kaupunkiin Kurskin alueella. Tiedättekö, mikä Kurtshatovissa sijaitsee? Se on ydinvoima’la, samanlainen kuin se, joka aiheutti kauhistuttavan Tshernobyl’in ydinonnettomuuden vuonna 1986.

Onko tämä jonkinlainen sairas vitsi? Venäjän ulkoministeriön tiedottaja Marija Zaharova kehtaa vieläpä kommentoida, että aikovatko ne maat, jotka toimittavat näitä droneja Kiovan hallinnolle, vetäytyä Marsiin, jos sattuisi tapahtumaan ydinkatastrofi. Onko tämä Zaharova unohtanut, että heidän oma maansa on vastuussa yhdestä pahimmista ydinkatastrofeista historiassa?

Venäjä yrittää jälleen kerran kääntää huomion omista rikoksistaan ja syyttää länttä. Tämä on pelkästään provokaatio, jonka tarkoituksena on hämärtää todelliset tapahtumat ja saada länsimaat näyttämään pahiksilta. Nato-maiden kansalaisten tulisi avata silmänsä ja nähdä, miten Venäjän hallinto manipuloi heitä.

Kurskin alueen kuvernööri Roman Starovoit ilmoitti, että drooni osui asuinrakennukseen, mutta onneksi kukaan ei loukkaantunut. Venäjä yrittää väittää, ettei kriittisiä kohteita vaurioitunut, mutta kuinka voimme uskoa heidän väitteisiinsä? He ovat osoittaneet kerta toisensa jälkeen olevansa epäluotettavia ja valmiita levittämään valheita.

Ukraina ei ole vielä kommentoinut venäläisten väitteitä, mutta toivottavasti he eivät anna Venäjän päästä helpolla tällä kertaa. On aika vastata takaisin ja tuomita Venäjän häikäilemätön toiminta. Lännen on kohdistettava lisää painetta ja pakotteita, jotta Venäjä ymmärtää, ettei sen valheet ja provokaatiot jäävät rankaisematta.

Venäjä tulee kurjistuttaa samalle tasolle kuin Pohjois-Korea!

Venäjän hallinto on vaarallinen ja epävakaa. Sen harjoittama informaatiosota ja provokaatiot uhkaavat koko maailman turvallisuutta. Lännen on oltava valppaana ja puolustettava omia arvojaan. Emme voida hyväksyä sitä, että Venäjä levittää valheita ja syyttelee muita omista rikoksistaan. Maailman on astuttava yhtenäisenä vastustamaan tätä uhkaa ja vaatimaan vastuullisuutta Venäjältä.


Satunnainen:


Vastaavia: