Eilen yhteensä 88810 latausta

20289 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #MH17: Vaaditaan oikeutta #Venäjä’n murhaamille #siviili’henkilöille #Ukraina’n omistamassa #ilmatila’ssa

17.07.2023 15:08

Lukuaika: 2 minuuttia

9 vuotta täynnä raivoa ja tuskaa!

Tänään tulee kuluneeksi yhdeksän vuotta siitä kamalasta päivästä, kun Malaysian Airlinesin lento MH17 ammuttiin alas Ukrainan taivaalla. Kansainvälisen yhteisön raivon ja tuskan täyteiset tunteet eivät ole laantuneet tähän päivään mennessä. Ukrainan presidentti Volodymyr Zelenskyi julkaisi Twitterissä viestin muistaakseen uhrien karmeaa kohtaloa.

Ajatuksemme ovat edelleen 298 uhrin perheiden ja läheisten kanssa, ja kyyneleet vuotavat heidän puolestaan. Heidän menetyksensä on käsittämättömän suuri, ja meidän tulisi tehdä kaikkemme varmistaaksemme, että tämä hirvittävä teko ei jää rankaisematta. Kyseessä ei ollut mikä tahansa onnettomuus, vaan ilkeä ja harkittu teko, jonka tekijät ansaitsevat kaiken mahdollisen raivon ja vastuun.

Mutta entä ne, jotka syyllistyivät tähän hirvittävään tekoon? Venäjä-mieliset kapinalliset ja heidän taustavoimansa Venäjällä ovat vastuussa tästä tragediasta. Hollantilainen tuomioistuin on vahvistanut sen tosiasian, että MH17 ammuttiin alas venäläisellä BUK-ohjuksella. Venäjän valtiolliset voimat ovat sekaantuneet Ukrainan sotaan tukemalla kapinallisia ja aseistaen heitä. Tässä ei ole epäselvyyttä: tämä oli valtiollinen terrorismi.

Ja mitä Venäjä tekee? He kieltävät, väittävät olevansa viattomia ja yrittävät peitellä jälkiään. He ovat päättäneet kääntää selkänsä kansainväliselle oikeudelle ja vastuulle. He eivät halua ottaa vastuuta teoistaan, vaan he piiloutuvat valheiden ja vääristelyn verhon taakse. Tämä on täysin vastenmielistä ja osoittaa, millainen kansainvälinen uhka Venäjä on.

Emmekö voi tehdä mitään? Meidän on vaadittava oikeutta ja vastuuta. Kansainvälisen yhteisön on yhtenäisesti asetettava paineita Venäjälle ja vaadittava heitä luovuttamaan syylliset oikeuden eteen. Emme voi unohtaa tätä kauheaa tapahtumaa ja päästää niitä, jotka ovat vastuussa, pakenemaan vastuutaan.

On aika toimia! Meidän on vaadittava oikeutta MH17:n uhreille. Meidän on vaadittava vastuuta Venäjältä ja sen tukijoilta. Emme voi antaa tämän teon unohtua historian hämäriin. Jokainen päivä, kun tekijät välttelevät rangaistusta, on loukkaus uhrien muistoa kohtaan.

Jatkakaamme muistamista ja vaatikaamme oikeutta. Meidän on oltava ääni niille, jotka menettivät henkensä tässä hirvittävässä tragediassa. Emme saa antaa periksi. Vaatikaamme oikeutta MH17:n uhreille!

Lue kaikki artikkelini MH17 -tragediasta alla olevasta linkistä:

https://www.juhosaastamoinen.com/avainsana/mh17/

Presidentti Zelenskyi:n twiitti aiheesta:

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 23:47:04