Eilen yhteensä 88810 latausta

20228 artikkelia

Kirjaudu

Etusivu > #Venäjä’n #IgorGirgin #pidätetty! Muistetaan myös #MH17-alasampujana #Ukraina’ssa

21.07.2023 18:36

Lukuaika: 2 minuuttia

Hehkeästi Moskova’n kesässä leijuvat huhut kertovat, että Igor Girkin, tuo Venäjän ja Ukrainan käänteentekevä hahmo vuoden 2014 Ukrainan valloitussodassa, on nyt itse joutunut kiperiin tilanteisiin. Kyllä, luit oikein, tuo kuuluisa Kirgin, myös nimellä Strelkov, on jäänyt kiinni kuin kärpänen hunajapurkkiin – ja kyllä, tämäkös herättää spekulaatioita kaupungin kujilla!

Kuohuvat uutisotsikot huutavat, että “Paholainen Putinin takana” on nyt pidätetty sanomisistaan, miten hänen hyvä ystävänsä Venäjän presidentti Vladimir Putin on hoitanut sotaa Ukrainassa. Eipä ihme, että pidätys saikin yllättäen leuat loksahtamaan, ja syyttäjät eivät tuhlanneet aikaa, vaan pian Kirgin istui jo tutkintavankeudessa.

📌 Venäläiset tiedotusvälineet ovat raportoineet, että Igor Kirgin tuotiin Moskovan oikeussaliin.

📌 Syyttäjät vaativat Kirginin siirtämistä esitutkintavankeuteen.

📌 Kirgin on saanut syytteen julkisesta kehotuksesta harjoittaa ääriliikkeisiin liittyviä toimintoja internetissä (rikoslaki 280 pykälä 2, rangaistus – jopa 5 vuotta vankeutta).

Voihan sota, sanoi Kirgin! Nyt hän joutuu vastaamaan teoistaan oikeuden edessä ja kyselemään itseltään, onko hänestä tulossa kenties uusi vankila-akrobaatti. Ei ole ihan tavallinen päivä tämä kenraalin elämässä, kun joutuu pistämään nokikkain jopa oman valtion viranomaisten kanssa.

Mutta onneksi Igor Kirgin on tunnettu myös huumorintajustaan – voi hyvinkin olla, että hän kaivaa esiin kriisien aikana harjoitellun vitsipankkinsa selviytyäkseen tästä solmusta. Ehkäpä hän esittää vankilassa stand-up -esityksiä ja naurattaa myös vartijoitaan. Kuka tietää, ehkä siellä vankilassakin on jotain positiivista: vankilakoulutus, josta voi valmistua uudeksi ammatikseen rikoskomedian kirjoittajaksi!

Ja onhan tässä muistettava, että huhut ovat vain huhuja. Saattaa olla, että Strelkov käyttää hankalaa tilannettaan ovelasti hyväkseen ja pääsee vapaaksi kuin varsa laitumelle. Tai sitten hän päätyy tuomiolle, ja siitä syntyy uusi jännittävä tositarina Venäjän vankiloiden humoristisista seikkailuista.

Loppujen lopuksi, vaikka tilanne näyttäisi synkältä, ei pidä unohtaa elämän sattumuksellisuutta ja yllätyksiä. Strelkovin tarina jatkuu, ja mitä seuraavaksi tapahtuu, sitä on mahdotonta ennustaa. Mutta yksi asia on varma: tämä soturiksi tituleerattu herra ei ole vielä sanonut viimeistä sanaansa!

Lue kaikki artikkelit joissa Igor Kirgin mainittu:

/avainsana/igor-girkin/

Lue kaikki artikkelit joissa MH17 mainittu:

/avainsana/mh17/

Satunnainen:

Viimeisimmät:


  Juho Saastamoinen, Turku

  www.juhosaastamoinen.fi
  www.juhosaastamoinen.com
  www.likainenpsykiatria.com
  www.traccar.fi

  Tietosuojaseloste:
  www.juhosaastamoinen.net

  Palautetta? Kysyttävää?
  Lähetä WhatsApp

  © 2024 Juho Saastamoinen .FI - Kaikki oikeudet pidätetään. Välimuistiversio: 2024/07/22 09:48:36