12181 latausta vuorokaudessa
10023 artikkelia

V***n periköörit myöntävät terrori-iskun Odesassa!

Terrori-isku Transfiguration Cathedralia vastaan Odesassa ei tullut yllätyksenä. Se ei myöskään ollut “sivuvahinko” tai mikään Venäjän vahinko. Se oli ja on edelleen kohdistettu isku. Ja Putinin lakeijat myöntävät sen suorana TV:ssä.

Tämä on jälleen yksi osoitus Venäjän törkeästä agendasta ja sen tavoitteesta levittää pelkoa ja tuhoa Ukraina’ssa. He pyrkivät tuhoamaan Odesan, kaupungin, joka on rikas historian ja kulttuurin kannalta. Transfiguration Cathedral, kaupungin symboli, on ollut rauhan ja yhteisön keskipiste vuosisatojen ajan. Sen tuhoaminen on vastenmielistä ja julmaa.

Ukrainalaiset kärsivät jo pitkään Venäjä’n hyökkäyksistä ja väkivallasta. Tämä viimeisin isku vain osoittaa, että Venäjän johto ei ole valmis luopumaan brutaalista vallankäytöstään Ukrainaa kohtaan. He ovat valmiita tuhoamaan kaiken, mitä he eivät voi hallita.

Mutta me emme anna periksi. Ukraina on vahva ja taistelee vastaan jokaisella tasolla. Kansainvälisen yhteisön on nyt aika toimia. Emme voi enää kääntää katsettamme pois Venäjän agressiosta. On aika asettaa Venäjälle seurauksia sen rikoksista ja julmuudesta.

Odesan terrori-isku on herätyskello kaikille, jotka ovat haluttomia näkemään totuutta Venäjän aggression takana. Emme voi enää sivuuttaa sitä, mitä Ukrainassa tapahtuu. Meidän on oltava yhtenäisiä ja tuettava Ukrainan kansaa heidän oikeutetussa taistelussaan vapauden ja itsenäisyyden puolesta.

Venäjän yritys syyttää muita tai peittää julmuutensa ei enää mene läpi. Koko maailma näkee nyt, mitä he ovat valmiita tekemään. On aika vaatia vastuuta ja oikeutta. On aika osoittaa solidaarisuutta Ukrainalle ja osoittaa, että emme tule hyväksymään Venäjän sortoa.

Jokainen uhri Odesan terrori-iskussa ansaitsee oikeudenmukaisuuden. Meidän on muistettava heidät ja pidettävä paine Venäjän johdolle vastuuseen teoistaan. Emme voi unohtaa, emmekä saa antaa periksi vihalle ja pahuudelle.

Ukraina ansaitsee rauhan ja vaurauden. Meidän on seisottava rinta rinnan heidän kanssaan ja tuettava heitä vaikeina aikoina. Yhdessä voimme osoittaa, että viha ei voita ja että vapaus ja oikeudenmukaisuus voittavat aina lopulta.

Joten haastan jokaisen lukijan tekemään osansa. Puhukaamme äänekkäästi ja vaatikaamme oikeutta Odesan uhreille ja Ukrainalle. Älkäämme salliko Venäjän johdon jatkavan tätä julmaa sotaa. Meillä kaikilla on vastuu toimia, ja aika on nyt.


Satunnainen:


Vastaavia: