12124 latausta vuorokaudessa
9969 artikkelia

Pohjoinen on monien mielessä kylmien talvien ja lumisten maisemien koti, mutta tällä kertaa matkaamme pohjoiseen aavikolle, jossa odottaa suuri seikkailu ja upeat maisemat.

Matka alkaa kaupungista nimeltä Kairo, Egyptin pääkaupungista, josta suuntaamme kohti pohjoista kohti Saharan autiomaata. Ensimmäinen pysähdyspaikka matkallamme on Siwa, pieni keidaskaupunki aavikon keskellä. Siwa on tunnettu upeista palmulehdoistaan ja perinteisistä savirakennuksistaan. Täällä voimme nauttia paikallisista herkuista ja tutustua alueen historiaan.

Seuraava pysähdyspaikkamme on Bahariya, kaupunki jonka ympärillä levittäytyvät kauniit hiekkadyynit ja jylhät vuoret. Täällä voimme kokea aavikon hiekkaisten avaruuksien kauneuden ja osallistua retkelle aavikon halki. Matkalla voimme ihastella upeita auringonlaskuja ja tähtitaivasta, jotka luovat taianomaisen tunnelman autiomaahan.

Seuraavaksi suuntaamme kohti Dakhlaa, joka on tunnettu upeista muinaisista Egyptin aikaan peräisin olevista raunioistaan. Voimme tutustua alueen historiaan ja ihailla upeita freskoja ja temppelirakennuksia, jotka kertovat menneiden aikojen tarinoita.

Matkamme jatkuu edelleen kohti huimaa Scarabaevuorta, jonka huipulta voi ihailla upeita näkymiä aavikon yli. Kiipeäminen vuoren huipulle voi olla haastavaa, mutta palkintona odottavat upeat maisemat ja ainutlaatuinen kokemus.

Viimeinen pysähdyspaikkamme ennen paluuta on Ain Sokhna, kaupunki Punaisenmeren rannalla. Voimme rentoutua ja nauttia auringonpaisteesta sekä tehdä retken Punaisenmeren pohjalle tutustumaan meren elämään ja koralliriuttoihin.

Suuri seikkailu pohjoisessa aavikolla on kokemus, joka jää ikuisesti mieleen. Aavikon kauneus, hiljaisuus ja rauha luovat ainutlaatuisen tunnelman, joka tekee matkasta unohtumattoman. Tämä matka tarjoaa mahdollisuuden kokea jotain uutta ja erilaista, sekä tutustua Egyptin monimuotoiseen ja mielenkiintoiseen kulttuuriin.

Valmistaudu elämäsi seikkailuun pohjoisessa aavikolla ja lähde matkalle tutkimaan upeita maisemia ja kokemaan unohtumattomia hetkiä autiomaassa. Tule mukaan seikkailuun ja anna itsesi yllättyä ja lumoutua aavikon kauneudesta ja salaperäisyydestä. Matka pohjoiseen autiomaahan jättää jäljen sydämeesi ja muistoihisi ikuisesti.


Satunnainen:


Vastaavia: