12318 latausta vuorokaudessa
10083 artikkelia

Suomen pääministeri Sanna Marin saa toukokuussa korkeimman mahdollisen huomionosoituksen, kun hänelle myönnetään yhdysvaltalaisen #NewYorkUniversity’n #kunniatohtorin arvonimi. Yliopiston tiedotteessa perustellaan nimitystä Marinin vankalla johtamisella koronakriisin aikana ja hänen rohkealla avauksellaan Suomen liittymisestä #Natoon.

Marin on tunnettu taitavasta johtamisestaan Suomen pääministerinä, erityisesti koronakriisin aikana. Hän on ottanut käyttöön tiukkoja toimia viruksen leviämisen estämiseksi ja pitänyt kansan hyvin informoituna tilanteen kehittymisestä. Hänen suorapuheisuutensa ja avoimuutensa ovat saaneet laajaa arvostusta niin Suomessa kuin kansainvälisestikin.

New York University on yksi Yhdysvaltojen suurimmista yksityisistä yliopistoista, jossa opiskelee noin 65 000 opiskelijaa. Yliopistolla on kolme pääkampusta #NewYorkissa, #Shanghaissa ja #AbuDhabissa. Marinin lisäksi samassa tilaisuudessa kunniatohtorin arvonimi myönnetään Nobel-palkinnon saaneelle kemistille Carolyn Bertozzille, balettitanssija Misty Copelandille ja matemaatikko ja kehittäjä Freeman A. Hrabowskille.

Marinin kunniatohtorin arvonimi on merkittävä tunnustus hänen johtajuudelleen ja työlleen Suomen hyväksi. Se on myös osoitus siitä, että hänen saavutuksiaan arvostetaan kansainvälisesti.

Marinin pääpuheenvuoro Yankee Stadiumilla on tilaisuus jakaa suomalaista ajattelua ja johtajuutta maailmalle, ja se voi auttaa vahvistamaan Suomen asemaa kansainvälisessä yhteisössä.

Onnittelut pääministeri Marinille tästä suuresta kunnianosoituksesta!


Satunnainen:


Vastaavia: