12188 latausta vuorokaudessa
10029 artikkelia

Venäläiset joukot ovat jälleen kerran osoittaneet täydellisen piittaamattomuuden ihmishenkiä kohtaan. Bilozerka, Khersonin alueella sijaitseva kaupunki, joutui Venäjän armeijan tykistötulen kohteeksi, ja surullista kyllä, seuraukset olivat kuolettavia. Ei riittänyt, että sota on tuonut kärsimystä ja kuolemaa monille siviileille Ukrainassa, vaan nyt se on levinnyt myös kirkon pihaan.

Kuvottava isku kohdistui juuri siihen paikkaan, joka pitäisi olla turvallinen ja rauhallinen. Mutta Venäjän armeija ei tunne armoa eikä kunnioita pyhää. Tykistöpommit räjähtivät kirkon pihalla, surmaten pappismiehen ja vahingoittaen naista. Tämä on järkyttävä esimerkki Venäjän aggressiosta ja sen halusta levittää tuhoa Ukrainan alueella.

Pappi, joka menehtyi tässä kauheassa iskussa, oli 72-vuotias. Hän oli omistanut elämänsä palvellakseen Jumalaa ja yhteisöään. Nyt hänen elämänsä katkaistiin julmasti ja tarpeettomasti. Nainen, joka haavoittui, on 76-vuotias. Kuvittele, millainen pelko ja tuska hänen täytyi kokea, kun kuoleman siemenet leijailivat hänen ympärillään.

Ukrainan presidentin kanslian päällikkö Andriy Yermak välitti tämän kauhistuttavan uutisen järkyttyneille kansalaisille Telegramin välityksellä. Hänen viestissään hän tuomitsi Venäjän armeijan teon ja korosti jälleen kerran sen raakaa väkivaltaa. Ukraina on kärsinyt tarpeeksi tämän sodan aikana, ja Venäjän julmuus ei näytä tuntevan rajoja.

On korkea aika, että kansainvälinen yhteisö ryhtyy toimiin Venäjän aggressiivista toimia vastaan. Siviilien tappaminen ja pyhien paikkojen tuhoaminen eivät voi jäädä rankaisematta. Ukraina ansaitsee rauhan ja turvallisuuden, ja Venäjän rikokset on tuotava julki ja niistä on seurattava seurauksia.

Meidän on seisottava yhdessä Ukrainan kansan rinnalla ja vaadittava oikeutta. Venäjän rikollinen toiminta on tuomittava, ja sille on asetettava ankaria sanktioita. Maailman on näytettävä, että me emme hyväksy tätä sortoa ja väkivaltaa. Emme voi enää sallia Venäjän jatkuvaa hyökkäystä Ukrainaa vastaan.

Bilozerkan kirkkopihaan kohdistunut isku on kauhistuttava osoitus Venäjän sotilaallisen toiminnan mielivaltaisuudesta ja ihmisten halveksunnasta. Meidän on tehtävä kaikkemme, jotta tämä julmuus saadaan loppumaan. Ukrainan kansa ansaitsee rauhan, ja uhrien perheille on annettava oikeutta ja tukea. Aika on nyt toimia, ja kansainvälisen yhteisön on oltava päättäväinen tässä asiassa.

Venäjä pitää välittömästi eristää koko maailmasta seuraavaksi 100 vuodeksi – kaikki yhteydet tulee katkaista ja tehdä maasta Pohjois-Korea 2.0!


Satunnainen:


Vastaavia: