12170 latausta vuorokaudessa
10017 artikkelia

Ano Turtiainen ja Viron kaasuputki ja datakaapeli – Totuus, joka räjäyttää hymyn!

Suomi on saanut oman supersankarinsa, joka ei pelkää paljastaa totuutta, vaikka se olisi kuinka kummallinen. Putriootti Ano Turtiainen, tunnettu älykkö, on astunut areenalle ja valjastanut Suomi24-keskustelupalstan voiman paljastaakseen Viroon vievien kaasuputken ja datakaapelin mysteerin. Kyseiset infrat ovat olleet puhuttava aihe jo pitkään, mutta Ano on vihdoin tarjonnut meille vastaukset, jotka kenties räjäyttävät tajuntamme.

Ano Turtiainen ei ole tavallinen tiedonetsijä, hän on älykkö, joka ei anna periksi ennen kuin totuus on paljastettu. Hän vietti pitkiä tunteja Suomi24-keskustelupalstalla ja löysi sieltä erittäin kattavat ja täydelliset todisteet siitä, kuka oli vastuussa Viroon vievien infrojen vaurioista. Ja yllättävää kyllä, todisteet osoittavat sormella kohti suomalaisia!

Tämä ei ole ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun Suomi olisi sekaantunut naapurimaiden asioihin, mutta nyt Ano Turtiainen on tuomassa totuuden päivänvaloon. Hän väittää, että NATO-kumppani Norja oli mukana tässä “Mainilan laukaukset” -tapauksessa, väärentäen merentärinämittauksia ja lavastaen Venäjän syylliseksi. Kyseessä on varsinainen kylmän sodan salaliitto, joka on ollut piilossa vuosikymmenten ajan. Venäjä ei tietenkään voi olla syyllinen tapaukseen.

Jos haluat päästä syvemmälle tähän uskomattomaan tarinaan, Ano Turtiaisen video on ehdoton katsottava. Siinä hän paljastaa totuuden kaasuputkesta sekä dakaapelista, räjähdyksistä ja niiden taustalla olevista kieroista suunnitelmista. Valmistaudu nauramaan ja samalla miettimään, miten totuus voi olla joskus paljon oudompaa kuin fiktio.

Ano Turtiainen on osoittanut, että älykkö voi olla myös hulvaton, ja hänen panoksensa totuuden etsimisessä ansaitsee ehdottomasti taputukset. Olipa tämä tarina sitten totta tai ei, se tarjoaa meille ainakin hyvän syyn nauraa ja miettiä, kuinka mielikuvitus voi viedä meidät yllättäviin paikkoihin.

Jatka siis tutkimusmatkaasi internetin syövereissä, ja ehkäpä sinäkin voit paljastaa seuraavan suuren salaliiton!


Satunnainen:


Vastaavia: