Lukuaika: 2 minuuttia

Suomen entisessä poliittisessa kentässä on jälleen noussut esille erikoinen tapahtuma, kun #VKK #ValtaKuuluuKremlille -puolueen entinen kansanedustaja #AnoTurtiainen on julkaissut #video’n, jossa hän moittii toista kansanedustaja-ehdokasta #JoukoPiho’a tämän mielipiteistä litteän maan teoriasta. Turtiaisen puheista käy ilmi, että hän on erittäin kiinnostunut litteän maan teoriasta ja että hän on jopa itse vakuuttunut sen oikeellisuudesta.

#Turtiainen ihmettelee videolla Jouko Pihoa ja kysyy, mikä ihmeen #teletappi tämä oikein on. #Piho puolestaan on julkaissut kannanoton, jossa hän ilmoittaa, että ei kannata litteän maan teoriaa ja että hän on edelleen #heliosentrisen näkemyksen kannattaja. Tämä näkemys tarkoittaa sitä, että Maa on pallonmuotoinen ja kiertää aurinkoa.

Turtiainen kertoo myös, että hän on tavannut Pihoa eduskunnassa ja että heillä oli todella hyvä #rukous-hetki. Tämä ei kuitenkaan estä Turtiaista moittimasta Pihoa tämän mielipiteistä litteän maan teoriasta.

Piho itse kertoo, että hän ei ole loukkaantunut tai vihainen Turtiaisen puheista, mutta hän on erittäin hämmästynyt tilanteesta. Hän toteaa myös, että hän on ymmärtänyt #VKK:n periaatteen olevan se, että erilaiset mielipiteet ja käsitykset ovat sallittuja, mutta litteän maan teorian kohdalla tämä ei näytä pätevän.

Tämä tapaus kertoo paljon siitä, kuinka erilaiset mielipiteet ja käsitykset voivat johtaa jopa #henkilökohtaisuuksiin ja #loukkaaviin puheisiin. On tärkeää muistaa, että jokaisella on oikeus omaan #mielipiteeseen ja #käsitykseen, ja että niitä tulee kunnioittaa, vaikka ei olisikaan samaa mieltä.

Poliittisessa keskustelussa on tärkeää keskittyä argumentteihin ja faktoihin, eikä henkilökohtaisuuksiin tai loukkaavaan puheeseen.

Jouko Piho sanoi, että on saanut monia ehdotuksia #kunnianloukkaus-tutkintapyynnön tekemisestä, mutta ei kuitenkaan tee siitä ilmoitusta.

Asiasana: #LitteäMaa, #ValtaKuuluuKansalle

Katso videot alta:

armeija demokratia energia EU Finland hallitus historia ihmisoikeudet Ilmastonmuutos kesä kierrätys Kiina korruptio koulutus Kreml kuolema lapsi Luonto maailma media Moskova NATO Neuvostoliitto Pietari poliisi politiikka Presidentti propaganda Putin Raha Rauha ruoka Ruotsi sisällissota SOTA Suomi sähkö talous tekoäly terveys toimittaja turvallisuus Ukraina USA Venäjä video viranomaiset Wagner yhteiskunta Ympäristö