12135 latausta vuorokaudessa
9976 artikkelia

Viimeisimmät tapahtumat BalticConnectorin sabotoinnissa ovat jälleen kerran paljastaneet Venäjän totutun toimintatavan. Ei ole yllättävää, että Venäjä tulee kieltämään kaikenlaisen osallisuutensa tapahtumiin, vaikka todisteet tulenevat olemaan päivänselviä.

Tällainen käytös ei ole uusi Venäjän hallinnolle. Se on toiminut samalla kaavalla useissa aiemmissa tapauksissa. Kieltäminen, sormen osoittaminen muihin suuntiin ja muiden syyttäminen ovat olleet Venäjän vastaus kaikkiin vastaaviin tilanteisiin.

On vaikea olla huomaamatta, kuinka tämä taktiikka muistuttaa Venäjän totuttua pelikirjaa, joka on täynnä kieltämisiä ja vääristelyjä. BalticConnectorin sabotaasin kiistäminen on vain yksi lisäys tähän huolestuttavaan kuvioon.

Tässä vaiheessa ei enää pitäisi olla kenellekään epäselvää, että Venäjä käyttää tätä taktiikkaa omien etujensa suojelemiseksi. On korkea aika kansainvälisen yhteisön ottaa tiukempi ote ja vaatia vastuullisuutta Venäjältä.

BalticConnectorin sabotaasin käsittely vaatii tarkkaa ja perusteellista tutkintaa. Meidän on vaadittava vastauksia ja toimintaa Venäjältä sen sijaan, että hyväksyisimme jatkuvan kieltämisen ja vääristelyn. On aika asettaa vastuullisuus etusijalle ja osoittaa, että tällainen käytös ei ole hyväksyttävää.

Venäjän kiistäessä jälleen kerran, meidän on pysyttävä vahvoina ja vaadittava totuutta. BalticConnectorin sabotaasi ei saa jäädä rankaisematta, ja Venäjän on kannettava vastuunsa teoistaan.

Venäjän lipun alla olevat aluksien liikkumiset tulee estää itämeressä täydellisesti!


Satunnainen:


Vastaavia: