12123 latausta vuorokaudessa
9963 artikkelia

Venäjän turvallisuusneuvoston varapuheenjohtaja Dmitri Medvedev saa suoran kultamitalin julkeasta hävyttömyydestään ja valheellisesta retoriikastaan, kun hän ilmoittaa julmalla itsevarmuudellaan, että Ukraina ei ole suvereeni valtio. Kuinka rohkea onkaan tämä Venäjän entinen presidentti, joka toimi virassaan vuosina 2008–2012, kyseenalaistaa toisen valtion itsenäisyys ja oikeus olla oma itsensä!

Maanantaina hän kohotti äänensä ja julisti, että Ukraina on “ehdottomasti Venäjää”. Mikä käsittämätön, täysin järjetön väite! Ukraina on ollut ja tulee aina olemaan Ukraina, itsenäinen valtio omilla rajoillaan ja omalla identiteetillään, eikä mikään Venäjän alusmaa.

Mutta se ei lopu vielä tähän! Medvedev ei tyydy vain kiistämään Ukrainan itsenäisyyttä, vaan hän myös solvaa Ukrainan kansaa ja sen pyrkimyksiä pysyä vapaana. Hän julistaa, että Kiovan tekemä vastarinta on tuhoisaa ukrainalaisten kannalta, koska he ovat hänen mukaansa tuomittuja epäonnistumiseen. Kuinka rohkea voi olla tämä despootti, joka rohkenee tuomita toisen kansan kohtalon ja tulevaisuuden?

Ja tämä ei ole vielä kaikki! Hävyttömällä videolla, jonka Medvedev on ladannut viestipalveluun, hän esittää suunnitelmia Ukrainan repimiseksi ja jakamiseksi Venäjän, Puolan ja Romanian kesken. Kuinka julkea yritys käydä käsiksi naapurivaltion alueeseen ja jakaa se omien mielivaltaisten suunnitelmiensa mukaisesti!

Mutta tämä ei ole yllättävää, sillä Medvedevin jokainen sana huokuu imperialistista ahneutta ja pyrkimystä alistaa naapurimaat Venäjän tahtoon. Hän julistaa, että Ukrainan ei pitäisi edes olla olemassa, että sen ajatus itsenäisyydestä pitäisi tuhota ikiajoiksi. Kuinka inhoittavaa onkaan kuulla tällaista puhetta, joka haluaa kieltää toisen kansan olemassaolon ja itsemääräämisoikeuden!

Mutta kuten kaikki tietävät, Venäjän imperialistiset unelmat eivät tunne rajoja. Medvedev julistaa itsevarmasti, etteivät Venäjän rajat pääty minnekään. Hän uhkaa naapurimaita ja koko maailmaa, väittäen että Venäjä voi venyttää rajojaan mielensä mukaan, riippuen siitä kuinka “vahva ja suvereeni” se on. Kuinka ylimielistä onkaan tämä yritys pelotella muita valtioita ja vaatia itselleen oikeutta rikkoa kansainvälisiä sopimuksia ja rajoja!

Medvedevin puheet ovat järkyttäviä ja tuomittavia. Ne paljastavat Venäjän hallinnon todellisen luonteen: imperialistisen, ahneen ja väkivaltaisen. On aika maailman herätä ja vastustaa tätä sortoa ja väkivaltaa, ennen kuin on liian myöhäistä. Ukraina on ja pysyy itsenäisenä valtiona, eikä kenenkään valheellisten imperialististen unelmien alla.


Satunnainen:


Vastaavia: