12135 latausta vuorokaudessa
9988 artikkelia

Suomalaiset, olkaa valppaina! Venäjän myrkylliset valeuutiset ovat rantautuneet Suomeen kuin saastainen öljylautta puhdasta vesistöä likaamaan. Faktabaari on paljastanut, että Portal Kombat -niminen roskajulkaisu levittää nyt myrkyllistä propagandaa myös meidän kotimaahamme.

Ei tarvitse mennä kauas historiaan, kun muistellaan Ranskan puolustusministeriön havaintoja: 193 sivustoa, kaikki yhtä myrkyllisiä, kaikki yhtä venäläisiä. Heidän tarkoituksenaan? Piilotella Venäjän ja Ukrainan välistä SOTAA, kuin se olisi vain pieniä kärhämöitä naapurin lasten välillä.

Nyt tämä likainen verkosto on rohjennut luoda itsestään nimeä myös Suomessa. Heidän niin kutsuttu “uutissivustonsa” on kuin myrkkyä valoa kohti. Rekisteröity maaliskuussa, mutta niin kuin paha home, se on alkanut levitä ja vitsaukseksi asti se on suomennettu. Pravda-fi.com, se on kuin pistin suomalaisen median selkään, julkaisee noita venäläisten valheita ja halveksii meitä jokaisella sanalla.

He käyttävät meidän omia lähteitämme! Iltalehteä, suomalaisten luotettuja uutislähteitä, he venäläistävät ja pilaavat niiden sanoman kuin home tekee leivälle. Ja sitten he levittävät näitä väärennettyjä uutisia lakkojen, Naton ja Venäjän suhteiden varjolla. Mutta emme me ole tyhmiä, emme niele tätä myrkkyä! Faktabaari on valppaana ja paljastaa nämä valehtelijat yksi kerrallaan.

Mutta mitä tekee Suojelupoliisi? “Ei ota kantaa”, sanovat he. Mutta meidän pitäisi ottaa kantaa! Meidän pitäisi olla raivoissamme, että tämä myrkyllinen propagandaverkosto yrittää meitä sokeltaa ja manipuloida! Eikö EU:n pitäisi tehdä jotain? Věra Jourová sanoo, että Putinin valheet pitäisi paljastaa ja nyt tämä on paljastettu! Miksi emme toimi?!

Faktabaari ja heidän kumppaninsa Check First ovat ne, jotka seisovat meidän puolellamme. Heidän työnsä on tärkeää, mutta meidän on myös oltava valppaita. Meidän on torjuttava tämä myrkky ja pidettävä huolta siitä, että suomalaisten silmät eivät sokaistu näiden valehtelijoiden taholta.


Satunnainen:


Vastaavia: