Suomi
Turku
Eurooppa
NATO
Pride
USA
Ukraina
Agenda 2030
Rainforest Alliance

Yhteensä: 42541 latausta vuorokaudessa.


2367 artikkelia

2023/09/18

Ukrainan kansallinen vastarintakeskus on jälleen paljastanut häikäilemättömät suunnitelmat Kremlin taholta! Tämä ei voi olla totta! Kreml aikoo siis tuoda Itä-Ukrainan miehitetyille alueille pohjoiskorealaisia työläisiä. Tämä on äärimmäisen provosoivaa ja tuomittavaa toimintaa.

Vladimir Putin yrittää saada Kim Jong-unin mukaan tähän suunnitelmaan, jossa Pohjois-Korea avaisi diplomaattiset edustustot Donetsk’iin ja Luhansk’iin. Tarkoituksena on helpottaa pohjoiskorealaisten työläisten tuontia Ukrainan miehitetyille alueille, jotka Venäjä pitää otteessaan. Tämä on selvä yritys laajentaa Venäjän vaikutusvaltaa Itä-Ukrainassa.

Miksi nämä työläiset tarvitaan? Vastarintakeskus väittää, että Putin ei pysty hankkimaan tarpeeksi työvoimaa Venäjältä omille miehitetyille alueilleen. Tämä on todellakin paljastus siitä, että Venäjän talous ja rekrytointi ovat heikkoja.

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov yrittää tietenkin kiistää kaiken ja sanoo, ettei Putinin ja Kimin tapaaminen johtanut mihinkään sopimuksiin. Mutta voimmeko todella uskoa heidän sanojaan? Tämä on vain yksi esimerkki siitä, kuinka Kreml toimii salassa ja pyrkii laajentamaan vaikutusvaltaansa Ukraina’ssa.

Ukrainan on oltava valppaana ja vastustettava tällaista aggressiota. Maailman on myös tuomittava nämä suunnitelmat ja painostettava Venäjää lopettamaan Itä-Ukrainan miehitys sekä manipulointi naapurimaan asioilla.